Sunday, December 28, 2014

Onnellista uutta vuotta!

Kello on pysähtynyt seinälle, lattia on täynnä mustia muovikasseja, kämppä kaipaa siivousta.  Vuosi on lopuillaan ja olo on hämmentynyt,  etsii vielä sopivaa olotilaa, rutiinia, tottumusta. Onnea on oma sohva, tiskikone, pyykkikone ja sänky.

Twitteriä seuranneet tietävät,  että muutin takaisin Joensuuhun tässä jouluna.  Työni päättyi Espoossa joulukuun puoli välissä ja nyt tavarat on saatu rahdattua ja odottavat paikoilleen laittamista. Olen järjestellyt asioita ja monta asiaa odottaa vielä järjestelyä.

Espoossa elämä oli askeettisempaa ilman pesukonetta ja muita hyödykkeitä. Toisen kanssa asuessa sitä tottui myös siihen, että ruokaa on aina kaapissa. Vuorotyö vaati myös veronsa ja kotiin palataan muutama kilo kevyempänä. Ihan pelästyin katsoessani minusta otettuja valokuvia nyt jouluna. Ikää tuntui tulleen kymmenen vuotta lisää. Tätä lähdetään ehdottomasti korjaamaan.

Blogin pariin palaan vuode vaihteen jälkeen. Ajatuksena on puida vuotta 2014 ja laittaa esittelyyn jonossa olevia tekeleitä. Vuosi 2015 aloitetaan puhtaalta pöydältä ja mietinnässä on, että mitäs sitten.

Ensi vuotta odotellessa voi minua seurata twitterissä ja instagramissa @copperbow.

No comments:

Post a Comment

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. On myös mukava kuulla keitä täällä käy.